nieuws

UberEats Rotterdam van start met 100 restaurants

Restaurant 1452

UberEats start in Rotterdam met het bezorgen van maaltijden. De dienst gaat maaltijden van meer dan 100 restaurants binnen 30 minuten thuisbezorgen. Consumenten betalen geen bezorgkosten voor bestellingen boven de 20 euro; er geldt echter geen minimum bestelbedrag. Voor alleen een croissantje van Doppio worden dus bestelkosten berekend.

UberEats Rotterdam van start met 100 restaurants

Rotterdam is na Amsterdam en Utrecht de derde stad in Nederland waar UberEat actief is.De lijst met de huidige aangesloten restaurants van UberEats Rotterdam (Peildatum 24 augustus 2017) staat onderaan dit artikel.

UberEats Rotterdam

UberEats, de app voor on-demand maaltijdbezorging, is vanaf 24 augustus beschikbaar in Rotterdam en gaat maaltijden van meer dan 100 restaurants binnen 30 minuten thuis bezorgen. Consumenten kunnen dagelijks tussen 11.00 ‘s ochtends en 23.00 uur ‘s avonds kiezen uit hun favoriete maaltijden in de UberEats app. UberEats Rotterdam

Marco Knitel, General Manager UberEats Nederland: ‘We vervoeren al ruim drie jaar mensen in en rondom Rotterdam. Hierdoor kennen we inmiddels elke vierkante kilometer van de stad en kunnen we optimale routes voor koeriers bepalen. Dankzij onze technologie, waarmee we vraag en aanbod kunnen voorspellen, kunnen we koeriers optimaal inzetten verspreid over de stad. Hierdoor kunnen restaurants sneller maaltijden afleveren, koeriers meer bezorgingen doen en hoeven we geen bezorgkosten in rekening te brengen bij klanten bij bestellingen vanaf €20’.

>>>Meer over maaltijdbezorging op Misset Horeca

In de app vinden gebruikers het aanbod van onder meer Booon, Doppio Rotterdam en Pure Juicebar. Ook Sue is aangesloten voor zoet zonder suiker. Voor fast food zijn onder andere Hans Worst, Meat&Whisky, Halal Fried Chicken, Roffa Street Food Bar en Rottiedam slechts een druk op de knop verwijderd.

Geen minimum bestelbedrag

UberEats hanteert geen minimum bestelbedrag. Marco Knitel: ‘Wij positioneren UberEats als een dienst die je een of meerdere keren per dag moet kunnen gebruiken. We richten de app daarom zo in dat we de restaurants tonen die voor jou op dat moment het meest relevant zijn. We doen dat op basis van jouw bestelgeschiedenis en dat van vergelijkbare gebruikers. Daarnaast rekenen we geen minimum bestelbedrag. Als je een keer een verse spinazie sap van €6 na een bootcamp les bestelt, dan kan dat gewoon.’

Download gratis de reportage van Misset Horeca
over maaltijdbezorging: restaurants twijfelen. (aug 2017)

UberEats Wereldwijd

UberEats is een app voor on-demand maaltijdbezorging waarmee het bestellen van eten nog eenvoudiger wordt, of je nu thuis bent, op kantoor of in het park. Uber maakt gebruik van zijn technologie en expertise op het gebied van logistiek en brengt maaltijden naar gebruikers die inloggen met hun reguliere Uber account en vervolgens hun bestelling live via de app kunnen volgen.

UberEats is beschikbaar in meer dan 100 steden en in alle bewoonbare continenten over de hele wereld. Rotterdam is na Amsterdam en Utrecht de derde stad in Nederland waar UberEATS actief is.

De volledige lijst met restaurants in Rotterdam waarmee UberEats van start gaat, ziet er als volgt uit:

Alan & Pim’s
Altijd in De Buurt
Arjaa’s
Baek

UberEats

UberEats koerier in Amsterdam

Bella Mersin
Bello & Buono
Bierboutique
Bio Bodega
Blije Wijnen
Bomm
Brasserie Barclay Rotterdam
Brood & Sappies
Brood Rotterdam
Bun
Burgers & Veggies
Burgertaria
Caffe Booon
Chili Time Centrum
Chili Time Kralingen
ChinaTown Dim Sum
Ciao Pirandello
Clyde’s Burger
Curry’s Kralingen
Dalgrano Ristorante Pinseria
De Koffiebar
De Nieuwe Poort
De Patissier
Deli Griek
Diner @ Donner
District A
Doppio Rotterdam
Dutch Diner
Eefje Rotterdam
Eetcafe Opa
Ekmekci Markthal
ESTO FOOD & DRINKS
Ferry Story BV
Fröbel
GEZOND
Gracy’s Artisan Charcoal Grill and Bar
Green Delight
Halal Fried Chicken
Hans Worst
Happy Sushi
Iety
Ijssalon Capri
Kalah Iris
Kampong Express
Kip gallery
Kösk Restaurant
L’arancino
La Bandera
Le Souq Markthal
Lemon by 3 Sushi & Noodles
Lokaal 1e klas koffie
Lunchroom Breedeveld
Lunchroom Figaro
Meat & Whiskey
Messar
Mr Salad
Napoli Pizza Rotterdam
Noo.me
Old Scuola
Oriental Express
Palermo Da Franco
Panzero’ Apulian StrEat Food
Pastabar Sicily
Poké Bowl
Pomms
Pure Juicebar
Red Pepper
Restaurant Chung
Restaurant Habibi
Roffa Street Food Bar
Rotiland
Rottiedam
Saigon Rotterdam
Sajoer
Sandwich Corner
Sangam Tandoori
Sappi Rotterdam
Sherlock’s Place
Sien Cheng
Small Asia
Solfood
Speck
Spicey Temptation
Streetfood & Sushi
Sue Store
Sugo Rotterdam
Supersauer Korean Streetfood
Sushi Company
Sushi Shop
Tandoori House
Taste of Heaven
Thai Kitchen To Go
The Burgerhouse
The Pepper Trail
Toko Nani
Toko Toorop
Vinoos Crooswijk
Vinoos Kralingen
Visser & Ko.
Waldberg
YoYo! Fresh Tea Bar

Reageer op dit artikel