nieuws

1200 restaurants aangesloten bij KHN’s reserveringsplatform BookDinners

Restaurant 1227

1200 restaurants hebben zich inmiddels aangesloten bij KHN’s nieuwe reserveringsplatform BookDinners. Tijdens Gastvrij Rotterdam maakte KHN het initiatief voor het nieuwe reserveringsplatform bekend.

1200 restaurants aangesloten bij KHN’s reserveringsplatform BookDinners

Begin 2018 lanceert KHN BookDinners richting de Nederlandse consument. ‘We streven ernaar dat halverwege 2018 minimaal 3000 restaurants aangesloten zijn.’

Partners

BookDinners is een initiatief van KHN en een groot aantal partijen, waaronder de Samen-werkende Horeca Ketens, TheNext Table, Stardekk, Bonchef, Formitable, WeReserve, Resengo, CPI (Centrum voor Publieke Innovatie) en HorecaDNA. ‘De grootste kracht van dit platform is dat restaurants weer zelf de regie krijgen. Ze kunnen met BookDinners zelf bepalen waar ze als restaurant voor staan, welke marketingacties ze gaat doen en wanneer. Bovendien kunnen restaurants rechtstreeks communiceren met hun (toekomstige) gasten. Dat is voor restaurants erg belangrijk, omdat mensen zich steeds meer online oriënteren, online een tafel reserveren en erg gericht zijn op promoties of specials.’

Aangesloten

Op dit moment hebben 1200 restaurants zich aangesloten om deel te nemen aan BookDinners. Restaurants die willen deelnemen, kunnen dat tot halverwege 2018 gratis doen. Vanaf dat moment betalen deelnemers een vast laag bedrag per maand.

Over BookDinners en haar partners

BookDinners is een nieuw branche-initiatief van KHN, SHK (Samenwerkende Horeca Ketens), BookDinners (online-platform), CPI (Centrum voor Publieke Innovatie), HorecaDNA en de software-partners TheNext Table, Stardekk, Bonchef, Formitable, WeReserve en Resengo. Het platform staat open voor nieuwe partners, waarbij KHN directe invloed heeft op dat het platform in het belang van de restaurants blijft opereren, zoals op de prijsstelling, op vindbaarheid en eerlijke reviews van echte gasten.

Reageer op dit artikel