nieuws

Michelin presenteert Nederlandse gids 11 december in DeLaMar

Restaurant 2514

Michelin presenteert haar nieuwe Nederlandse gids maandag 11 december in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het is het derde jaar op rij dat de rode gids in het Amsterdamse theater gepresenteerd wordt.

Michelin presenteert Nederlandse gids 11 december in DeLaMar

Chef-koks kunnen maandag 11 december dik omcirkeld in hun agenda zetten; Michelin presenteert die datum haar gids voor 2018. Grote vraag zal ook dit jaar zijn of Nederland een derde driesterrenrestaurant krijgt, naast De Librije in Zwolle en De Leest in Vaassen.

Michelin 2017

De presentatie van de gids van Michelin in 2017 zorgde voor aardig wat verrassingen het afgelopen jaar. Uiteraard was er het dramatische verlies van de ster voor restaurant La Rive. Ook was er de grote verrassing van de toekenning van liefst twee sterren aan Tribeca.

 

Reageer op dit artikel