nieuws

Erik van Loo van Parkheuvel kookt op het water

Restaurant 2892

Een sterrendiner op het water? Erik van Loo gaat samenwerken met het Rotterdamse rondvaartbedrijf Spido en kookt een viergangendiner op het water van de Maas.

Erik van Loo van Parkheuvel kookt op het water

Rondvaartbedrijf Spido en Restaurant Parkheuvel slaan op zondag 10 juni 2018 de handen ineen en gooien de trossen los. Tweesterrenchef Erik van Loo bereidt deze avond met producten van het seizoen een viergangendiner in de open keuken van de James Cook, een van de boten van Spido.

Omringd door voorbijtrekkend Rotterdam worden gasten in de watten gelegd door het team van Parkheuvel.

Gasten die meevaren krijgen bij ontvangst een glas champagne, gevolgd door een amuse en daarna het viergangendiner, inclusief wijnarrangement. Mineraalwater, Madeleine, koffie of thee met friandises en Valhrona Chocolade zijn ook inbegrepen.

Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van chef-kok Erik van Loo. Het restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo leidt sinds 2006 het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

Sterrendiner op het water
Datum: zondag 10 juni 218
Ontvangst: vanaf 17.00 uur +/- 45 minuten
Prijs: €195,- per persoon
Aanvang: 17:45 uur
Einde: 22:00 uur
Locatie: Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam
Reserveren voor Erik van Loo en Spido

Reageer op dit artikel