Foodconcept Eazie geeft korting aan gasten die meer bewegen

Foodconcept Eazie geeft korting aan gasten die meer bewegen
Fastfood concept Eazie op het Bijlmerplein in Amsterdam. Foto: Diederik van der Laan.

Foodconcept Eazie uit Den Haag gaat gasten die 10.000 stappen per dag zetten, belonen met 2 euro korting per dag. Hiermee wil Eazie haar gasten uitdagen en helpen zich fit te voelen.

Eazie is een vers en gezond foodconcept voor wokmaaltijden, salades, wraps en smoothies. Eazie staat naar eigen zeggen voor een gezonde lifestyle. ‘Voldoende bewegen is daarbij heel belangrijk’, meldt de organisatie. Om haar gasten te helpen zich lekker fit te voelen, motiveert de keten haar gasten met een unieke challenge om elke dag 10.000 stappen te zetten. De actie gaat door het leven onder het motto ‘Summer fit, betaal door te bewegen!’.

Waarom 10.000 stappen?

Uit diverse onderzoeken en studies is gebleken dat men voor een gezonde levensstijl minimaal 10.000 stappen per dag moet zetten. ‘De meeste mensen komen echter niet verder dan 6000 stappen. Het tekort van de 4000 stappen staat gelijk aan ongeveer 30 minuten bewegen en dat heeft een enorm positieve impact op lichaam én geest’, benoemt Eazie.

Eazie
Foto: Diederik van der Laan.

Gasten tonen het aantal stappen met telefoon

De actie is redelijk eenvoudig. Alle gasten die voor het bestellen bij een van de 17 Eazie vestigingen op een stappenteller-app op hun telefoon laten zien dat ze op die dag of de dag ervoor 10.000 stappen hebben gezet, krijgen 2 euro korting.

Eazie-3774
Foto: Diederik van der Laan.

Eazie maakt gezond eten bereikbaar

Het doel van Eazie is om het voor iedereen mogelijk te maken om op zijn of haar eigen manier te genieten van een lekkere, vers bereide, gezonde maaltijd. Daarbij kunnen gasten hun maaltijd naar eigen smaak samenstellen met verse ingrediënten. Van salades, wraps en wokmaaltijden tot verse smoothies, juices en ijsjes. Eazie heeft in totaal 17 vestigingen verspreid over Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Zaandam en Zoetermeer.