nieuws

McDonald’s plaatst ‘kleinste restaurant van Nederland’

Restaurant 6534

Een McDonald’s met een interieur identiek aan de bekende restaurants, maar deze biedt maar plaats aan maximaal 5 personen en heeft een oppervlakte van 12 m2. McDonald’s liet het kleinste Nederlandse McDonald’s restaurant tot nu toe bouwen, waarmee het deze zomer gasten verrast door heel Nederland.

McDonald’s plaatst ‘kleinste restaurant van Nederland’

Terschelling had de primeur om de mini McDonald’s te ontvangen. Nu begint het minirestaurant aan een nog onvoorspelbare tournee door Nederland. Gasten kunnen een exclusief bezoek winnen door zich op te geven en McDonald’s te laten weten waarom juist zij uitkijken naar de komst van het minirestaurant op hun geliefde locatie. Dit kan op iedere plek in Nederland zijn: de vaste campingplek, het werk, een favoriete strandspot of de achtertuin.

‘Kleinste ter wereld’

Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain van McDonald’s Nederland is ‘heel trots’op de komst van het minirestaurant: ‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten Good Times te bezorgen. Dat we dat nu doen met zo’n uniek initiatief maakt het extra leuk. Ik ben benieuwd op welke mooie plekken we onze gasten kunnen verrassen met deze mini McDonald’s.’

Het minirestaurant heeft een interieur dat identiek is aan moderne McDonald’s restaurants, biedt plaats aan maximaal 5 personen en heeft een oppervlakte van 12 m2. Daarmee is het restaurantje waarschijnlijk het kleinste McDonald’s restaurant ter wereld. Het restaurant zal tot 27 augustus 2018 door Nederland reizen.

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3 miljoen gasten. In Nederland heeft McDonald’s 245 restaurants.

 

Reageer op dit artikel