nieuws

Inschrijving NK Leermeester-Leerling en NK Jonge Koks open

Restaurant 370

De inschrijving voor de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerlingduo’s en voor Jonge Koks tot en met 25 jaar is open. Deze wedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava 2019 in RAI Amsterdam, op respectievelijk dinsdag 8 januari en woensdag 9 januari 2019.

Inschrijving NK Leermeester-Leerling en NK Jonge Koks open

Na een succesvolle editie van beide wedstrijden begin 2018, waar De Nederlanden* het NK voor Leermeester-Leerling won en Sebastiaan Schreuder het NK Jonge Koks, organiseert ook in 2019 het Gastronomisch Gilde deze wedstrijden weer op de Horecava van 7 tot en met 10 januari 2019 in de RAI in Amsterdam.

Duurzaamheid als rode draad

Het wedstrijdkoken vindt plaats in een spectaculaire setting in de Gilde Arena. De rode draad in de wedstrijd is duurzaamheid, waarbij alle creativiteit kan worden gebruikt. Het team kookt diverse gerechten met een black box waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten.

Inschrijven

Wie wil deelnemen aan de wedstrijden kan zich aanmelden via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde. Je ontvangt dan een aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 1 oktober 2018.

Reageer op dit artikel