nieuws

Debuut werft horecapersoneel met karakter-video’: sloom fanatiek of lomp

Restaurant 3047

Debuut werft horecapersoneel met karakter-video’: sloom fanatiek of lomp

De horecazaken van Debuut zoeken – net als heel veel horecabedrijven – nieuwe medewerkers. Vacatureteksten met ‘horecatijger’ gezocht wilde het bedrijf echter niet inzetten, wel bedacht Debuut wervingsvideo’s waarin karaktereigenschappen van mensen op een overdreven manier worden belicht. Bijvoorbeeld een lomperd, een slome perfectionist of de fanatiekeling.

Debuut Horeca breidt uit. En bij groei horen mensen met kennis van het vak; goed horecapersoneel. Als het aan Debuut Horeca ligt, mogen die vakmensen best een uitgesproken en typisch karakter hebben. Dus gaat het bedrijf met een originele campagne op zoek naar versterking voor hun ‘imperfect-perfecte team’. Ze zoeken nieuw horecapersoneel, en dat mogen perfectionisten, lomperiken, vakidioten, showboys en – girls of  slijmballen zijn.

Debuut zoekt vooral naar opvallende types die door hun kenmerkende trekken niet direct in het perfecte plaatje lijken te passen. Elk horecateam heeft wel een aantal typische karakters rondlopen. Denk aan een perfectionist, een lomperd of een regelrechte vakidioot van een chef.

Om de juiste mensen te werken, laat Debuut deze karakters zien in een reeks miniverhalen op social media, op posters, in restaurants en in vakbladen.

Kandidaten of vrienden kunnen alle karakters on- en offline delen via bijvoorbeeld WhatsApp of ansichtkaarten. De campagne is tot stand gekomen met samenwerking met de Reclamestal uit Amersfoort. De campagne wordt de komende tijd breed uitgezet op vooral online media en in de vakbladen.

Debuut Horeca exploiteert onder meer Popocatepetl The Mexican, Beers & Barrels, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier.

Bekijk de video’s waarmee Debuut horecapersoneel werft

 

 

 

 

 

 


>>> Meer over personeel

 

Reageer op dit artikel