nieuws

Studenten beginnen voor twee weken een eigen horecaonderneming

Restaurant 993

Zeven enthousiaste horecaondernemers in opleiding beginnen in juni voor twee weken een eigen horecaonderneming in school. Het concept van de onderneming heet Van Eigen Bodem.

Studenten beginnen voor twee weken een eigen horecaonderneming

De studenten van ROC Mondriaan Den Haag, starten in juni voor twee weken een eigen horecaonderneming in school. Het concept heet Van Eigen Bodem. De bedoeling van dit concept is dat de producten van Nederlandse grond komen en de gerechten Nederlands zijn met een moderne twist.

Sponsoren gezocht

Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld zalm uit de Noordzee en het gerecht erbij is zalmpapilloten. Nu zijn de studenten, gezien hun beperkte budget, op zoek naar sponsoren die artikelen zoals wijnen, eten en decoratie kunnen verzorgen. Geïnteresseerden in dit concept kunnen contact opnemen met deze jonge ondernemers.