Restaurant De Beren opent filiaal in Veenendaal

Restaurant De Beren opent filiaal in Veenendaal

Op dinsdag 2 juli viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van een nieuwe vestiging. Dit keer opent de restaurantketen een filiaal in Veenendaal.

Het Veenendaals filiaal wordt gerund door Franchiseduo Leo en Bianca Bruins, die al een De Beren Restaurant beheren in Houten. Om de opening feestelijk te vieren eet de vierde persoon de gehele maand juli gratis mee. Daarnaast maken gasten deze maand kans op een gratis diner voor twee én mogen zij een heel weekend rondtoeren in een nieuwe Mini van partner Ekris BMW Veenendaal.

De Beren RestaurantsVan lunch tot diner een goedgevulde menukaart

Het Veenendaals restaurant is in een stoer en eigentijds berenjasje gestoken: compleet met een stijlvolle bar omringd door zitjes die zich perfect lenen voor een borrel met collega’s, vrienden of familie. Ook een uitgebreide lunch-, diner-, en arrangementenkaart ontbreekt hier niet. Vanaf 10.30 uur kunnen gasten aanschuiven voor broodjes, clubsandwiches en goedgevulde salades. ’s Avonds doen gasten zich te goed aan de ‘De Beren Classics’: traditionele gerechten zoals de spareribs of satés. Met het Diner & Film arrangement van 31 euro per persoon kunnen gasten gebruikmaken van een driegangenkeuzemenu én toegang tot Pathé Ede.

De Beren Restaurants