Sneak preview nieuw interieur De Bokkedoorns

Sneak preview nieuw interieur De Bokkedoorns

Tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen heropent op 17 september met een geheel nieuw interieur. Vast even spieken?

Op dinsdag 17 september heropent het vernieuwde restaurant  De Bokkedoorns in Overveen. Het restaurant van de familie Beeren is in bezit van twee Michelinsterren.

Naast een nieuw interieur (wandbekleding, meubels, vloeren, verlichting) krijgen ook de toiletgroepen een nieuw uiterlijk.

Andere verandering: het restaurant gaat vanaf de heropening ook lunch aanbieden op de zaterdag. Het diner op zondagavond gaat van het programma af.

Interieur Bokkedoorns

Eerder zij Pascal Beeren tegen Misset Horeca: ‘Het interieur was aan vernieuwing toe. De laatste keer was tien jaar geleden! We steken De Bok in een modern jasje. Het warme gevoel blijft. We hebben architect FG Stijl – Designed for People – de opdracht gegeven. Zij gaan ervoor zorgen dat de vaste gast zich hier nog steeds thuis voelt en dat het voor nieuwe gasten aantrekkelijker wordt hier te komen dineren.’

Bokkedoorns interieur
Foto's: De Bokkedoorns

Het restaurant blijft verdeeld over twee ruimtes.


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.