AKE-Ideal NordCap organiseert Pizza Forum voor de horeca

AKE-Ideal NordCap organiseert Pizza Forum voor de horeca
Simon Giaccotto, schrijver van de pizzabijbel, voor de Neapolis oven.

De culinaire pizza is in opkomst. Steeds meer topchefs ontdekken de pizza als winstgevend gerecht in hun pizza-formules. Van restaurant, tot shop in shop, en bedrijfsrestaurant, de pizza is populair.

AKE-Ideal NordCap biedt op 10 mei 2021 om 9.30 uur een gratis Pizza Forum aan. Tijdens dit webinar leren ondernemers hoe waardevol pizza’s zijn voor hun bedrijfsconcept. Ze krijgen de laatste trends op pizzagebied voorgeschoteld en ontvangen praktische tips over het gebruik van ovens en het bakproces.

Alles over pizza

Pizza-ondernemer Simon Giaccotto laat maandag 10 mei in een webinar van 90 minuten geïnteresseerden alles weten over pizza. Giaccotto is schrijver van de bestseller 'De Pizzabijbel' en neemt je in wereld van pizza. De geboren Italiaan catert grootschalige evenementen, geeft pizza-workshops en heeft een eigen Pizza Lab bij Viva La Pizza.
Tijdens het webinar ontdekken de deelnemers:​​
  • Wat de pizzatrends zijn in Italië.
  • Welke type oven sluit aan bij de Napolitaanse en de Romaanse pizza’s.
  • Hoe maak je verschillende soorten pizzabodems ook met hoge hydratatie.
  • Welke valkuilen er zijn bij het selecteren van een oven voor jouw pizzaconcept.
  •  Welke voordelen een elektrische oven heeft ten opzichte van een houtoven.
Je kunt het Pizza Forum volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden.