Loetje opent twee nieuwe vestigingen

Loetje opent twee nieuwe vestigingen

Loetje opent twee nieuwe vestigingen. Loetje Enschede is de eerste vestiging in regio Twente. In Delft opent Loetje in het gerenoveerde Wapenarsenaal.

Loetje blijft vestigingen openen. In Enschede is Loetje gevestigd in het pand waar voorheen de Jaargetijden in gevestigd was.

Loetje Enschede

Loetje Enschede

Tijdens de verbouwing, die ruim een jaar duurde, is het pand volledig leeggehaald en opnieuw ingericht. Op de buitenmuren na is alles vernieuwd.

Loetje Enschede
Er zijn ook nisjes gecreëerd voor een meer intieme setting.

Loetje Delft

Er kan nu ook worden gegeten in het voormalig Wapenarsenaal in Delft. Het hele verbouwingstraject duurde ruim 5 jaar, mede in verband met de monumentale status van het pand. Het bogenplafond, de wanden en de authentieke klinkervloer zijn volledig in tact gebleven.

Met oog voor alle historische details is het pand verbouwd naar een restaurant met verschillende zitgedeeltes. Hier en daar zijn Delftsblauwe elementen in het stucwerk te zien.

Eyecatcher

De eyecatcher is het atrium dat voorheen een open binnenplaats was. Deze is nu voorzien van een glazen overkapping. Er is ook een karakteristieke, 14 meter lange bar.

Extra terras op het water

Loetje Delft heeft 200 zitplaatsen binnen en ruim 125 zitplaatsen op het terras. Om de gasten optimaal te kunnen ontvangen, is tijdelijk een extra terras op het water gecreëerd.

Meer over Loetje:

* Eerste Loetje in princie Groningen opent aan het Paterswoldsemeer
* Loetje opent vier nieuwe locaties na heropening horeca
* Loetje blijft open én opent twee nieuwe locaties