Nieuwe chef voor Bib-Gourmand restaurant De Olliemölle

Nieuwe chef voor Bib-Gourmand restaurant De Olliemölle
Roel Sieverink

Bistro de Olliemölle in Borculo - Bib Gourmand restaurant en de nummer 12 in de Terras top 100 van Misset Horeca, heeft een nieuwe chef aangetrokken.

Chef Roel Sieverink komt met ingang van 1 februari 2022 de keuken versterken van De Olliemölle in Borculo van Gea Meppelink. Dit restaurant heeft een bekroning van Michelin voor de goede prijs-kwaliteit verhouding, een Bib-Gourmand. Daarnaast staat het terras van de Olliemölle op nummer 12 in de Terras Top 100 van Misset Horeca.

Plannen met de keuken

Roel Sieverink komt zelf uit Borculo, zo laat hij Misset Horeca desgevraagd weten. Hij kent het bedrijf al lang. ‘En ik heb De Olliemölle altijd al een prachtige zaak gevonden met veel potentie. In mijn functie als chef-kok ben ik van plan de keuken tot een hoger niveau te brengen, hiervoor krijg ik de vrijheid van eigenaresses Gea Meppelink.’

Roel Sieverink chef-kok

Tweede Kerstdag, 26 december, sloot Roel Sieverink – letterlijk en figuurlijk - een periode van ruim 11 jaar bij De Tuinkamer in Ruurlo af door er voor het laats de deur op slot te draaien.

‘Na elf mooie jaren in Ruurlo werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb bij De Tuinkamer super veel geleerden heel veel mooie en lieve mensen mogen ontmoeten.’

Wie Roel Sieverink gaat opvolgen bij De Tuinkamer is nog niet bekend; de vacature staat uit.