Branche-update Holland Hospitality Outlook op 29 mei

Branche-update Holland Hospitality Outlook op 29 mei

De actuele stand van zaken met betrekking tot de Nederlandse gastvrijheidsbranche wordt uitgebreid besproken tijdens Holland Hospitality Outlook 2012 op dinsdag 29 mei. Plaats van handeling is het RAI-complex in Amsterdam.

Toonaangevende en beleidsbepalende marktpartijen geven dan kort en bondig de actuele stand van zaken binnen de Nederlandse gastvrijheidsbranche. Aan het woord komen onder andere Koninklijke Horeca Nederland (KHN), VVV Nederland, Recron, NBTC en Horwath HTL.

Gesproken wordt onder andere over de laatste cijfers en feiten van de economische ontwikkelingen in de sector, de verwachtingen en vooruitzichten, en de acties en initiatieven die als gevolg hiervan op stapel staan. Verder is er aandacht voor de lancering van TravelNext.nl, een nieuw en interactief online kennisplatform voor de reis- en gastvrijheidssector.

De branche-update is bedoeld voor directeuren, marketing- en salesmanagers en ieder ander ‘op actualiteit sturende’ professional in de Nederlandse gastvrijheidsbranche en pers. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en loopt door tot 17.15 uur waarna er ruimte is voor een afsluitende netwerkborrel. De kosten voor deelname aan Hospitality Outlook 2012 bedragen 39,50 euro.