Van 19.00 uur ’s avonds op zaterdag tot 19.00 uur ’s avonds op zondag, werd achter elkaar een viergangendiner, ontbijt, lunch en wederom diner geserveerd. Van de diners die tussen 19:00 uur ’s avonds en 05:00 uur ’s ochtends plaatsvonden, werd één van de gangen in de lucht geserveerd. Dit gebeurde aan een tafel aan een hijskraan, op een hoogte van 50 meter.
Het is voor het eerst dat in Nederland in deze vorm een 24 uur durende dinermarathon werd gehouden. Mede-eigenaar van De Korenbeurs Marja van der Made noemt het evenement een groot succes. ‘De opkomst was hoog en we hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Men vond het spannend om in de lucht te dineren. Hartverwarmend hoe iedereen, van leveranciers tot vrijwilligers en entertainment, allemaal belangeloos wilde meewerken.’
De totale opbrengst van het evenement ‘Dinner in the sky’, 42.887,50 euro, is naar Stichting ‘Doe een Wens’ gegaan. De stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zondagavond werd de cheque aan stichtingdirecteur Harmienke Kroeze overhandigd. Michiel van Vugt van Doe een Wens: ‘Een actie als deze is één van de mooiste die wij ooit hebben beleefd. We zijn iedereen van De Korenbeurs en vooral de familie Van der Made dan ook erg dankbaar.’