Hospitality & Style Award voor Paul Hermanides

Paul Hermanides is winnaar geworden van de Hospitality & Style Award 2009. Hermanides was met zijn Amsterdam Village Company afgelopen jaar verantwoordelijk voor de spraakmakende zaken Stanislavski en Neva, en de restyling van de kamers van Hotel Arena.
Delen:

Amsterdammer Hermanides kreeg de prijs dinsdagavond uitgereikt bij het gala van de VENUEZ Hospitality & Style Award 2009 in de Cruise Terminal in Rotterdam.

De organisatie stelt dat Hermanides het afgelopen jaar, ondanks het negatieve economische klimaat, een unieke performance heeft neergezet met de realisatie van de spraakmakende Amsterdamse zaken Stanislavski en Neva, en de restyling van de kamer van Hotel Arena in Amsterdam.

Door 74

Zijn onderscheidende visie op het gebied van gastvrijheid en stijl en het bezit van een grote dosis lef en ondernemerskracht verdient erkenning, stelt de vakjury.

Door 74 in Amsterdam is bij de Hospitality & Style Award uitgeroepen tot Best Cocktail Bar 2009. De award Best Style Bar 2009 is voor Lola’s, eveneens gevestigd in Amsterdam.

Het beste hospitalityconcept van het afgelopen jaar is volgens VENUEZ het in een voormalige drukkerij gevestigde Trouw. Moskou in Deventer ging met de Best Interior Design 2009 award aan de haal.

Café Loetje Laren

Best New Hotel Concept 2009 is Townhouse in Maastricht van de La Bergère Group. De award voor Best Use of Technology ging naar Rex in Hilversum. Het iets verderop gelegen Café Loetje Laren in Laren kreeg de award voor Best Restaurant Design.

Timo Janse van Door 74 werd dinsdagavond uitgeroepen tot beste bartender van het afgelopen jaar. Tenslotte was er een eervolle vermelding voor Demain in Nijmengen van de ondernemers Mike Rambags en Ivar de Lange.