Nominaties Fastservice opleidingen Award Cafetaria Top 100 bekend

Nominaties Fastservice opleidingen Award Cafetaria Top 100 bekend

Snackbar Wip in Callantsoog, Kwalitaria XL in Best en Family Brasserie in Lisse manken kans op de SVO Fastservice opleidingen Award. De winnaar wordt maandag 28 oktober bekend gemaakt op het Cafetaria Top 100 Event in Arnhem.

De drie genomineerden hebben opleiden hoog staan op hun prioriteitenlijst. Bij alle drie heeft dit jaar een medewerker de mbo-opleiding tot bedrijfsleider fastservice (mbo niveau 4) afgerond. Daarnaast zijn het ook bedrijven die voor alle medewerkers nadenken over opleiden. Meerdere deelnemers aan mbo opleidingen, maar ook tussentijdse trainingen voor bijvoorbeeld parttime medewerkers.

Rendement

Dat opleidingen rendement opleveren is bij alle drie de bedrijven duidelijk zichtbaar. Ze hebben daadwerkelijk geprofiteerd van de studie van hun deelnemer, zij het niet door meer omzet in menu's of pizza's dan was het wel door een flinke kostenbesparing.

Overigens geldt voor veel bedrijven in de Cafetaria Top 100 dat ze het nut inzien van goed opgeleid personeel. Bijna de helft heeft wel een deelnemer aan een van de SVO Fastservice opleidingen.