Jessica de Vries snelste pizzamaker van Nederland

Jessica de Vries snelste pizzamaker van Nederland

Jessica de Vries uit Utrecht is de snelste pizzabakker van Domino's Pizza Nederland. De Vries won de landelijke wedstrijd en mag nu namens Nederland meedoen met een internationale wedstrijd. De Fastest Pizza Maker Contest is er omdat Domino's Pizza volgens eigen zeggen gaat voor snelheid in de winkel in plaats van snelheid op de straat.

Elf Nederlanders en drie Belgen namen deel aan de Fastest Pizza Maker Contest. Met een tijd van 1 minuut en 2 seconden was De Vries het snelste bij het maken van drie large pizza's; een Margaritha, een Pepperoni en een Funghi.

'Ik ben super blij, hoewel ik wel had gehoopt onder de minuut te eindigen. Dit is de beste tijd tot nu toe. Mijn doel is om uiteindelijk mee te doen aan de Fastest Pizza Maker Contest in Las Vegas', aldus De Vries.

Nu De Vries de snelste van Nederland is, mag ze meedoen aan de EMEA (Europe, Middle East, Africa) wedstrijden, die worden gehouden in de eerste week van juni in Leiden.

Domino's Pizza stelt dat de snelheid gemaakt wordt in de winkel, en niet op de straat. Want daar gelden regels zoals stoplichten, staat te lezen in het persbericht.