De Patatterie opent langs snelweg bij Eemnes

De Patatterie opent langs snelweg bij Eemnes

Langs de snelweg A27 bij Eemnes heeft Evelien Arler De Patatterie geopend. Het lijkt opnieuw een gelegenheid die past binnen de ontwikkeling van zogeheten hipster cafetaria's. In een artikel in het AD laat de eigenaar weten 'alles zelf te maken' en 'deftiger te zijn dan de gemiddelde snackbar'.

Wat je bij ons kunt halen, gaat verder dan een patatje met, aldus ondernemer Evelien Arler over De Patatterie in een artikel op de website van het AD.

Zelf maken

'Ten eerste maken we alles zelf', zo is te lezen in het artikel. Het nieuwe fastfoodrestaurant is gevestigd op een bijzondere locatie: langs de A27 bij Eemnes.

Het AD schrijft dat met het openen van een eigen eetgelegenheid een ambitie van Arler, ook eigenaar van Witte Tentenverhuur en Witte Vuurwerk, wordt vervuld.

Snackbar

'Bij ons eet je net wat deftiger dan bij de gemiddelde snackbar op de hoek', zo citeert het AD de ondernemer. Vandaar de keuze voor de naam De Patatterie.

Friet

Alles wordt er zelf gemaakt. 'van de friet tot de gegrilde kip, en van de saté tot de kruidenboter in pesto voor op de stokbroodjes', aldus het artikel.

Wat de eigenaar naar eigen zeggen ook anders maakt, is het medewerkersbestand. In De Patatterie staan vijftigplussers die lang op zoek zijn geweest naar een baan.