Bungalowspecials roept Efteling Bosrijk uit tot beste van Nederland

Bungalowspecials roept Efteling Bosrijk uit tot beste van Nederland

Met een 8,6 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in 2014 door gasten van BungalowSpecials.nl voor het tweede jaar op rij verkozen tot 'Beste bungalowpark van Nederland'.

Gasten die via BungalowSpecials.nl boeken, geven achteraf een cijfer voor hun verblijf. Op basis van de gemiddelde score roept de online boeker voor vakantieparken elk jaar het best scorende park uit.

'Voor het tweede jaar op rij door het publiek verkozen worden tot het beste bungalowpark van Nederland is voor ons erg bijzonder', zegt Nicole Scheffers, Manager Sales & International Efteling Bosrijk. 'Passend bij de gedachte dat wij steeds meer internationale gasten bekend willen maken met de sprookjesachtige verblijfsaccommodaties van de Efteling, zijn we extra trots om nu ook een jaar lang de titel 'Meest sfeervolle bungalowpark van Europa' te mogen dragen.'

Landal GreenParks

Naast Efteling Bosrijk viel ook Landal GreenParks in de prijzen. Zo is Landal Kasteeldomein de Cauberg uitgeroepen tot meest luxe bungalowpark en heeft Landal Esonstad de prijs in ontvangst genomen voor 'Beste bungalowpark van Twente'. Bovendien draagt de gehele keten Landal GreenParks een jaar lang de titel 'Beste bungalowparkketen van Nederland'.

Daarnaast werd onder andere de prijs uitgereikt voor het 'Beste bungalowpark van de Wadden' aan Vakantiepark De Krim Texel, de prijs voor het meest kindvriendelijke park is voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen.