Nederlander weer beste hotelier van Europa

Nederlander weer beste hotelier van Europa

Bij de World Luxury Hotel Awards ceremonie in Hong Kong is Eric Toren wederom uitgeroepen tot de beste hotel manager van Europa. Vorig jaar was de eigenaar van The Toren hotelgroep al de eerste Nederlander ooit die de award van Europees Hotelier van het jaar in ontvangst mocht nemen.

Dat hij dit jaar weer werd uitgeroepen tot  de beste van Europa kwam als een verrassing: 'De prijs vorig jaar was al een kroon op ons werk. Samen met mijn vrouw Petra en het hele team hebben we jarenlang keihard gewerkt om iets unieks neer te zetten, waar internationale belangstelling en waardering voor is. Deze prijs geeft me extra motivatie om te blijven innoveren. Het maakt me ook trots dat de Nederlandse hotellerie hierdoor in een goed daglicht komt te staan.'

Hotelier Eric Toren

Eerder dit jaar werd een van z’n hotels, hotel The Toren aan de Keizersgracht in Amsterdam, voor het vierde jaar op rij verkozen tot het beste hotel van Nederland door reiswebsite Tripadvisor. Eric Toren nam het hotel over van z’n vader in 1991 en onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een vijfsterren hotel.

Hotels

Een aantal jaren geleden kocht Toren een tweede hotel op de Keizersgracht, welke net was uitgeroepen tot een van de tien slechtste hotels van de wereld. Het hotel onderging een complete metamorfose en staat onder de naam ‘Sebastian’s’ inmiddels bekend als een van de best presterende hotels van Amsterdam.