Addie Roelofsen gaat kasteel van 'Heel Holland Bakt' exploiteren

Addie Roelofsen gaat kasteel van 'Heel Holland Bakt' exploiteren

Addie Roelofsen, voormalig eigenaar van sterrestaurant O Mundo en Hotel de Wereld in Wageningen, wordt de nieuwe exploitant van Kasteel Broekhuizen in Leersum, beter bekend als het kasteel van 'Heel Holland Bakt.'

Addie Roelofsen en zijn echtgenoot Chantal Gerritsen verkochten sterrestaurant O Mundo, Hotel de Wereld en hun twee andere horecabedrijven Koekoekpannenkoek en Drinks & Bites in 2013 aan Jaap Venendaal.

Roelofsen werkte daarna nog even voor Venendaal, maar nam in december 2014 afscheid van de nieuwe eigenaar van zijn zaken.

Kasteel Broekhuizen

Kasteel Broekhuizen in Leersum wordt momenteel verbouwd tot luxe boetiekhotel, met twintig grote en kleinere suites. Daarnaast krijgt het kasteel een luxe restaurant met terras aan het water en diverse zalen . In het bijbehorende Koetshuis kunnen evenementen tot 350 personen worden geboekt.

In de boederije op het landgoed komt een eigentijdse, betaalbare eetgelegenheid met een serre en terras. Dit terras heeft zicht op de biologische moestuin.

Addie Roelofsen gaat zich voornamelijk richten op het culinaire aspect, Chantal Gerritsen op operationele zaken. Roelofsen en Gerritsen werken al langer samen, zo zetten ze eerder al restaurant ‘Het Ambacht’ in Driel op de kaart en later O Mundo en Hotel de Wereld.