Satelliet Meubelen - Thuis op elk terras

Satelliet Meubelen - Thuis op elk terras

Een goedlopend terras vereist een professionele aanpak en een uitnodigende look. Satelliet Meubelen brengt een uitgebreide meubelcollectie op de markt, waarmee je elk terras kan omtoveren tot een unieke plek. Het maakt niet uit of je uitzicht op zee hebt, de gasten bij je komen uitrusten na een lange boswandeling of bezoek aan het stadscentrum, Satelliet is thuis op elk terras.

Sponsored content door Satelliet Meubelen

Maatwerk, keuzes maken en aandacht voor sociale interactie, daar draait het vandaag de dag vooral om. Het terras is meer dan ooit het verlengstuk van het interieur en de sfeer die binnen is gecreëerd. Ook buiten bepalen stoelen voor een belangrijk deel de uitstraling van het terras, zij verhogen de sfeer en bieden het juiste comfort in de zomerzon of tijdens een verrassend aangename winterdag. De keuzes in kleur en materiaal zijn bepalend voor de identiteit en het succes van uw terras.

Inrichting en indeling

Voor een nieuwe terrasinrichting is de eerste stap: maak een vlekkenplan. Welke indeling zorgt voor zoveel mogelijk effect. Misschien willen gasten ’s ochtends lekker beschut in een lange loungebank tegen je gevel aan zitten. Met een luifel erboven voor dat gevoel van beschutting en gezelligheid. Of wordt er ’s avonds tijdens happy hour een feestje gevierd en heb je actievere zitplaatsen zoals statafels en barkrukken nodig. Waar zet je wát neer? Hoe is de routing? Denk aan kinderwagens die het terras op moet kunnen en aan je personeel dat snel de drankjes af wil leveren.

Verleid passanten om bij jou te stoppen

Een goedgekozen terras zorgt ervoor dat juist de vele passanten spontaan beslissen bij je neer te strijken voor een lekker biertje of een kop koffie met appeltaart. Het terras vervult, zeker in ons vluchtige leven, een sociale en onthaastende rol. Mensen komen graag samen op het terras om met elkaar te genieten van de zon, een lekker drankje en elkaars gezelschap. Je kunt zoveel kanten op met je terras. Het is gezellig aanschuiven geblazen aan grote tafels en op lange banken. Probeer daarom zo snel mogelijk dat plan te maken. Daarbij speelt je locatie, het aantal vierkante meters en het type gast die je wilt aanspreken een grote rol.

Instagrammable en duurzaam

De terrascollectie 2018 kent vele kansen. Alles mag dit jaar, zeker als het je concept versterkt. De kracht van social media kanalen als Instagram geeft ons ook de mogelijkheid om anders tegen het terras aan te kijken. Een toffe hotspot wordt snel opgepikt en zorgt voor extra aandacht. Met Mix & match kun je een instagrammable terras creëren. Als voorbeeld geldt het weerbestendig rotan met een knipoog naar de sixties, die worden gecombineerd met hippe metalen draadstoeltjes. Trendy zijn ook de aardetinten, zoals mosgroen en olijfgroen. En wat te denken van het circulaire terras met hergebruikt meubilair of items gemaakt van duurzaam hout of Resysta. Volop keus dus voor het terras in 2018, waarbij wij in ieder geval graag met je meedenken!
Meer informatie én inspiratie: www.satelliet.net

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.