Maatwerk klimaatkast: Mooie, slimme en efficiënte oplossing

Maatwerk klimaatkast: Mooie, slimme en efficiënte oplossing

Met een op maat vervaardigde klimaatkast in je zaak sla je twee vliegen in een klap. Ruimtebesparing én een aantrekkelijke presentatie van je producten in een mooie vitrinekast.

Sponsored content door Urus Interiors

Zeker voor horecazaken in de grote steden is een maatwerk klimaatkast dé uitkomst. “Opslag is duur, het zijn kostbare vierkante meters.” Een mooie klimaatkast waarin je je wijn, bier, worsten en/of kazen goed en duidelijk presenteert, levert een aantrekkelijke vitrine op en dus nog meer belangstelling voor je producten. Kunst is om die klimaatkast zo knap mogelijk te integreren in een bestaand interieur en hem de aandacht te laten krijgen die hij verdient. Kijk, en dan is daar Urus Interiors.

Veel ervaring

Urus Interiors heeft zich gespecialiseerd in het maken van wijnkoeling, bierkoeling, kaaskoeling et cetera. Samen met hun koelingspartner hebben ze al een aantal maatwerk klimaatkasten geleverd, onder meer bij Hotel Twenty Seven, Café Worst/Marius en Fromagerie Kef. Stuk voor stuk ondernemingen die hun waar op een aantrekkelijke manier wilden presenteren aan hun klanten en tegelijkertijd optimaal wilden omgaan met hun vierkante meters. De makers van Urus Interiors: “Onze kasten hebben tussen de 50 en 70 procent minder footprint dan een standaard kast. Hoe we dat doen? Door van vloer tot plafond te werken, door elke klimaatkast in te bouwen in de ruimte en door de compressor niet in de kast te zetten, maar een andere oplossing daarvoor te vinden.”

Prijzen

Met een kwalitatief goede klimaatkast kom je uit op € 4 à € 5 per liter. Met een maatwerkkast beginnen de prijzen bij € 10.000. Omgerekend ligt dat normaliter tussen de € 10 en € 13 per liter. Daarnaast levert de besparing aan vierkante meters extra stoelruimte op, dus geld. Bij elkaar opgeteld betekent dat dat een maatwerkkast na twee à drie jaar goedkoper is dan een standaard klimaatkast.

Neem voor een maatwerk klimaatkast eens vrijblijvend contact op met echte specialisten: Urus Interiors, via info@klimaatkastopmaat.nl of 0850-653 133, www.klimaatkastopmaat.nl