Driesterrenchef Kevin Fehling - The Table - kookt met Onno Kokmeijer

Driesterrenchef Kevin Fehling - The Table - kookt  met Onno Kokmeijer
Kevin Fehling, Arjan Speelman en Onno Kokmeijer.

Restaurant Ciel Bleu in het Okura Hotel viert dit jaar het tienjarig jubileum van haar tweede Michelinster. In oktober 2018 koken Onno Kokmeijer en Arjan Speelman samen met driesterrenchef Kevin Fehling van Restaurant The Table in Hamburg, Duitsland.

Onno Kokmeijer van Ciel Bleu: ‘We hebben ons tweesterrenjubileum in juli al op bijzondere wijze gevierd. Dit deden we met een reünie van oud-chefs. In oktober willen we opnieuw groots uitpakken om deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Daarom hebben we Kevin Fehling van The Table uitgenodigd om gezamenlijk een exclusieve lunch neer te zetten.’

Kevin Fehling, die in La Belle Epoque drie Michelinsterren verwierf en zichzelf daarmee de jongste driesterrenchef van Duitsland mocht noemen, opende in 2015 zijn eigen restaurant: The Table in Hamburg.

Nog datzelfde jaar beloonde Michelin hem met drie sterren – een ongekende prestatie.

Onno Kokmeijer

De vriendschap tussen de Duitse en Nederlandse chefs bestaat al bijna net zo lang als de twee Michelinsterren van Ciel Bleu. Kevin Fehling: ‘We bezoeken elkaars restaurants regelmatig. De keren dat ik bij Ciel Bleu heb gegeten waren altijd een bijzondere ervaring. Ik bewonder vooral de continue doorontwikkeling van Onno en Arjan. Ciel Bleu behoort tot mijn favoriete restaurants en ik kijk er erg naar uit om samen  een menu samen te stellen.’

The Table at Ciel Bleu, waarbij beide restaurants ieder drie gangen verzorgen, vindt eenmalig plaats. Het event is op zondag 7 oktober 2018. De geheel verzorgde lunch is €350 per persoon inclusief parkeren. Reserveringen kunnen worden gemaakt via restaurants@okura.nl of 020 – 67 87 450.

Kevin Fehling: slechts één tafel

The Table heeft een opmerkelijk interieur en dankt zijn naam aan één enkele tafel van donker kersenhout die door het restaurant kronkelt en alle gasten een blik gunt op de open keuken. De gerechten worden gekenmerkt door complexe smaken en ongekende vindingrijkheid.

Meestertitels bij Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant, gevestigd op de 23ste verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ontving in 2007 de tweede Michelinster onder leiding van chefsteam Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique en er zijn maar liefst drie SVH Meesters werkzaam: Meestergastheer Pasquinel Kolk, Wijnmeester Noël Vanwittenbergh en Meesterkok Onno Kokmeijer.


>> Abonnee worden van Misset Horeca met korting