Sione Götte general manager Sandton Château De Raay

Sione Götte general manager Sandton Château De Raay
Sione Götte

Sione Götte is gestart als General Manager van Sandton Château De Raay. Hiervoor bekleedde zij dezelfde functie gedurende zes jaar bij het Derlon Hotel in Maastricht.

Götte volgt Tim Gilissen op, die de functie tot november vorig jaar vervulde. Sione is al zo’n 30 jaar werkzaam in de hotellerie en brengt daarmee veel ervaring mee naar het luxe château. Sione volgde studies voor Toerisme, Recreatie en Horeca en Binnenhuisarchitectuur. Sinds 1997 was zij jarenlang verbonden aan Golden Tulip Hotels, waar zij public relations, sales, event hospitality & entertainment functies bekleedde in Nederland en Zwitserland (Lausanne).

Kasteelhotel

Château De RaayHet hotel in Baarlo telt vijftig kamers en suites, acht zalen, private diner ruimtes, een fitnessruimte, een terras, een wijnbar en het beschikt over het inpandige Restaurant de Wintertuin. Bovendien is Sandton Château De Raay een officiële trouwlocatie.

Sandton Château De Raay is één van de kasteelhotels van Nederland en maakt onderdeel uit van de International Hotel Management Group. Van 1937 tot 1999 diende het landgoed als klooster voor de nonnen. Het kasteelhotel ligt direct aan natuurgebied De Peel.