Sneak preview Stan & Co Amsterdam van Debuut

Sneak preview Stan & Co Amsterdam van Debuut
(Meer beelden onder het bericht)

Debuut horecabeheer en ontwikkeling maakt deze zomer haar 'debuut' in Amsterdam. Medio juni 2019 opent de eerste Stan&Co Amsterdam in de voormalige diamantbeurs op het Weesperplein. De horecagigant nodigt potentiële medewerkers uit op de bouwplaats.

Nieuwe medewerkers of kandidaat-medewerkers van Stan&Co Amsterdam van Debuut mogen op donderdag 18 april een kijkje nemen op de bouwplaats van Stan&Co Amsterdam. Aan hen de eer voor deze sneak preview. Debuut startte recent ook een wervingscampagne voor horecapersoneel waarbij in video's karaktereigenschappen van mensen - sloom, slijmerd, fanatiek of lom, op een ludieke manier worden benadrukt. 

Het nieuwe restaurant wordt ruim 500 m² groot en is verdeeld over twee etages. Debuut verzorgt tevens alle food & beverage van de events in het gebouw.

Stan&Co Amsterdam

Van 16:00 tot 18:30 uur zijn de deuren wijd geopend voor een kijkje op de locatie, een gesprek met toekomstige collega’s en een cocktail. Stan&Co Amsterdam, met bar en restaurant, verwacht medio juni officieel haar deuren te openen en is op zoek naar een team dat van Stan&Co een begrip wil maken in Amsterdam.

In het pand waarin ook Stan&Co komt, huisvesten straks alle domeinen van de creatieve industrie. Advertising, design, media, digital, kunst en communicatie. Stan&Co zegt deze creativiteit te vertalen in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend.

Stan&Co Amsterdam

Open keuken en grote eilandbar

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de voormalige Diamantbeurs. In Capital C komen alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar. Het wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting.

Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt.

Stan&co Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een spectaculair terras gebouwd dat Stan&Co gaat runnen.

Stan&Co Amsterdam

Naast de bouw van het pand wordt er ook hard gewerkt aan de realisatie van een horecateam. ‘De werving voor het personeel is in volle gang. De eerste mensen zijn aangenomen, maar gezien de omvang van de locatie, de ambitieuze plannen en de hoge mate van gastvrijheid die wij willen bieden, hebben we een flink aantal horecaprofessionals nodig.

Vandaar ook deze kennismakingscampagne op de bouwplaats. Op onze website  vacaturesindehoreca.nl vind je alle informatie”, aldus Lisette Maaskant, Corporate Recruiter bij Debuut.

Copyrights ‘Ontwerp ZJA Zwarts & Jansma Architecten’.


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.