Wim Cox gaat eerste Beren-restaurant Limburg exploiteren

Wim Cox gaat eerste Beren-restaurant Limburg exploiteren

Wim Cox en zijn dochter Sanne Cox gaan het eerste Beren restaurant van Limburg exploiteren. Het restaurant is 25 juni geopend en is de 40ste vestiging. Het zit op de Markt in Roermond.

Roermond heeft de primeur voor de eerste Limburgse vestiging van De Beren. Midden op het horecaplein Markt is het veertigste restaurant van De Beren familie geopend.

De zaak is iedere dag vanaf 10.30 uur (op zaterdag vanaf 10.00 uur) geopend. Naast zitplaatsen binnen heeft deze Beren ook een zonnig terras. Voorheen zat er een kledingwinkel in het pand.

Wim Cox

De franchisenemers zijn Wim en Sanne Cox. Wim Cox is een bekende horecaondernemer in Limburg en heeft al meerdere zaken. Zoals Schnitzelparadies, Piet Friet en Markt10. Wim Cox was met zijn Cox & Co ook exploitant van de horeca op het Designer Outlet Roermond. Deze locatie verloor hij in 2017 aan HMS Host.

Ze zijn blij dat ze restaurant De Beren Roermond aan dit rijtje mogen toevoegen: ‘De Beren is een mooie formule, waarvan wij zeker zijn dat de inwoners en bezoekers van Roermond erg blij zullen worden!’. Om de opening te vieren eet de gehele maand juli de vierde persoon gratis.

Horeca van Wim Cox

Voor ondernemer Wim Cox en zijn dochter Sanne Cox is Roermond bekend terrein: ‘Met zo’n 11 horecaexploitaties, waarvan vijf in Roermond kennen wij de markt als geen ander. Toen wij hoorden dat De Beren een locatie aan de Markt gingen openen en nog zochten naar ondernemers, zagen wij meteen kansen. Het is een ontzettend mooie plek.’

Gasten kunn naast lunchen, dineren en borrelen ook bij Beren Roermond terecht voor een high tea, high beer of high wine.

Kinderen hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker die mee naar huis mag. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Foroxity Filmarena. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en een filmkaartje.

De Beren zag het levenslicht in 1984 in Rotterdam, aan de Noordsingel. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland.