Sterchef André Gerrits lanceert Inspiced by André Gerrits

Sterchef André Gerrits lanceert Inspiced by André Gerrits

Met de lancering van een bijzondere film introduceert André Gerrits i.s.m. NoName Group, Inspiced by André Gerrits; gastronomische foodservice op locatie geïnspireerd op zijn Michelin sterren filosofie.

Met dit nieuwe culinaire concept Inspiced verzorgt André Gerrits, van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen a/d Vecht, samen met zijn team internationale haute-cuisine gerechten en topgastheerschap op elk denkbare locatie. Van intiem huiskamerdiner tot zakelijk event.

Om zijn culinaire concept Inspices by André Gerrits kracht bij te zetten, liet Gerrits een korte film produceren. Op vrijdag 5 juli jl. is de film tijdens een persevent in première gegaan. Saillant detail: de tatoeage van de wereldbol, die symbool staat voor Gerrits' internationale gerechten, is daadwerkelijk voor deze film gezet.

Full-service

Het high-end catering concept is een gezamenlijk initiatief van André Gerrits en NoName Group, de organisatie achter culinaire festivals ‘Lekker Laren’ en in het verleden ‘Taste of Amsterdam’. Inspiced by André Gerrits slaat een brug tussen culinaire hoogstandjes en events op locatie. Het is een full-service concept, dus het blijft niet alleen bij het verzorgen van het eten maar is complete productie van het event mogelijk. Alles op maat en naar wens samengesteld. Van sit-down diner, walking diner of feestavond met cocktails tot verjaardagen, babyshowers, jubilea, huwelijken, kerstdiners of bootdopen. Doel is altijd om een prachtig evenement op culinair gebied en in zijn geheel neer te zetten.

André Gerrits

Sterrenchef André Gerrits, nam begin 2009 samen met zijn vrouw Geneviève Paulina, restaurant ‘t Amsterdammertje* in Loenen a/d Vecht over. André, die ervaring opdeed in de keukens van Ron Blaauw, Tonny Berentsen en Jan de Wit, ontving een jaar later al een Michelinster en de 'Smiley Award 2010' van restaurantgids Gault Millau.