nieuws

Restaurant ’t Amsterdammertje* start cateringconcept

Restaurant 2027

Michelin sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje* presenteert een nieuw high-end cateringconcept Inspiced by André Gerrits.

Restaurant ’t Amsterdammertje* start cateringconcept

Inspiced by André Gerrits is ontstaan vanuit de filosofie dat exclusieve catering op locatie niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua service en productie hetzelfde niveau dient te hebben als dat van een sterrenrestaurant. Inspiced by André Gerrits verzorgt culinaire hoogstandjes van chef André Gerrits, een voormalig telg uit de Ron Blaauw keuken. Hij was recent te zien in Superstar Chef een programma op RTL4, waar hij BN’er Kaj Gorgels begeleidde.

Koken op locatie

Inspiced by André GerritsAndré is als eigenaar en chef van ’t Amsterdammertje, in de afgelopen jaren befaamd geworden om zijn internationale haute-cuisine gerechten. Catering op Michelin sterrenniveau is dan ook waar Inspiced voor staat. Het sterrenkeukenteam van restaurant ’t Amsterdammertje* kan koken op elke gewenste locatie, zowel voor zakelijke als particuliere evenementen.
Het concept is onderscheidend door het full-service aanbod. Mede-eigenaar NoName Group is een grootmacht op het gebied van facilitaire
dienstverlening en organisator van (culinaire) publieksevenementen o.a. Lekker Laren. Naast de culinaire invulling kan Inspiced by André Gerrits daarom de gehele productie van een particuliere dan wel zakelijke evenement arrangeren, van aankleding tot entertainment.

Reageer op dit artikel