Thomas Bühner na Nelson Tanata gastchef bij Merlet in Schoorl

Thomas Bühner na Nelson Tanata gastchef bij Merlet in Schoorl

Recent was het team van De Librije te gast bij sterrestaurant Merlet in Schoorl voor en samenwerking achter de kachel. Alle tafels waren uitverkocht. De volgende 'Chef's Collaboration' staat gepland voor september met niemand minder dan de Duitse driesterrenchef Thomas Bühner.

Op zondag 29 september organiseert Merlet weer een  diner met een gastchef onder de noemen Chef's Collaboration. Met dit keer de Duitse driesterrenchef Thomas Bühner. Hij  zal uit Osnabrück (Duitsland) met zijn team naar Schoorl afreizen.

Thomas Bühner heeft jarenlang als managing director en chef van restaurant La Vie gerechten bereid. Het restaurant - dat sinds 2011 in bezit was van drie Michelinsterren is sinds de zomer van 2018 gesloten. 

Jonathan Zandbergen en Thomas Bühner zullen een 8-gangen menu samenstellen waarbij traditie, innovatie en slow-cooking op de voorgrond staan.

Bekijk hier de aftermovie van Merlet en De Librije:

Jonathan Zandbergen van Restaurant Merlet heeft zondag 14 juli een bijzondere samenwerking neergezet. Team Merlet mocht Nelson Tanate en zijn team van De Librije verwelkomen in Schoorl. Ze kookten lunch en diner met ingrediënten uit Schoorl en Zwolle.