Hurryhurrygogo, het eigenwijze zusje van Happyhappyjoyjoy, opent in Amsterdam

Hurryhurrygogo, het eigenwijze zusje van Happyhappyjoyjoy, opent in Amsterdam

Eind oktober opent Hurryhurrygogo haar deuren aan de Singel 460. Onder de Supperclub wordt in de voormalige French Connection ruimte gemaakt voor dit nog chaotischere en hysterischere zusje van Happyhappyjoyjoy. De nieuwe 'snack-bar' biedt plaats voor eigen events, verschillende cocktails en kwalitatieve Aziatische snacks en koppelt zich in die zin ook aan het nachtleven van de stad.

Waar het concept van Happyhappyjoyjoy al bekend staat om de chaos die in veel Aziatische grote steden te vinden is, komt dit bij Hurryhurrygogo nog meer naar voren. Het nieuwe concept tilt het woord ‘snackbar’ daarmee naar een compleet ander niveau: het is een bar waar je óók kunt snacken. IQ Creative rolt op deze manier Happyhappyjoyjoy in een andere vorm verder uit in Amsterdam.

Bij Hurryhurrygogo is het bestelproces ook compleet anders. Men kan aan de bar drankjes én eten bestellen, om het eten vervolgens zelf op te halen bij de keuken. Alle gerechten kunnen daarom logischerwijs To Go worden meegenomen en afgehaald.

The French Connection

Jef van den Hout, voormalig eigenaar van The French Connection, is gestopt met zijn zaak en werkt nu bij Jan de Wit in Amsterdam. Voor de opening van het restaurant zat Odeon in dit pand aan de Singel. Paul Mercier was destijds nog zakenpartner van Jef van de Hout. Pandeigenaar is Nedstede van Michael van de Kuit, ook eigenaar van onder meer club Panama en het College Hotel.

Interieur

Concrete is in samenwerking met JPS Architecten wederom verantwoordelijk voor de realisatie van het interieur van Hurryhurrygogo, waarbij de herkenbaarheid van Happyhappyjoyjoy wordt verwerkt, maar niet precies zal worden gekopieerd voor het nieuwe restaurant.

Hurryhurrygogo is 6 dagen per week geopend tot in de nachtelijke uren. Op maandag, woensdag en zondag zijn de deuren open van 17.00 tot 02.00 uur; op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 03.00 uur. De keuken gaat een uur voor sluitingstijd dicht.


Schrijf gratis in voor thema updates

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.

Schrijf je gratis in!