GGM Gastro: in tien jaar naar wereldspeler

GGM Gastro: in tien jaar naar wereldspeler

Elke klant, elk bedrijf en elke werkwijze is uniek. Vooral in de hedendaagse horeca is apparatuur die perfect is afgestemd een basisvoorwaarde voor succes. GGM Gastro is hier voor de juiste leverancier, met een groot assortiment, ervaring, deskundig advies de best mogelijke prijs.

Sinds de oprichting ongeveer tien jaar geleden heeft GGM Gastro International naam gemaakt als gewaardeerd import- en exportbedrijf van kwalitatief hoogwaardige uitrusting voor de horeca. Ons avontuur begon in 2004 met een klein team. Hieruit is het concept verder uitgebouwd en uitgebreid tot een totale oppervlakte van inmiddels 268.000 m2.

Online sterker aanwezig

Vandaag de dag versterken meer dan driehonderd werknemers verdeeld over meerdere landen het team van Gastro GGM. Ook is er de afgelopen jaren bijzondere aandacht besteed aan de aanwezigheid op het internet en relevante verkoop- en handelsportalen, maar ook op sociale netwerken zoals eBay, Amazon, Facebook en Twitter. Die netwerken dragen bij aan het succes.

Inspelen op ontwikkelingen

Dankzij uitstekende contacten met meer dan honderd fabrikanten biedt Gastro GGM producten aan tegen aantrekkelijke prijzen en met hoge kwaliteit. Daardoor is het mogelijk om het gewenste product snel en probleemloos te leveren. Gastro GGM houdt de markt voortdurend in de gaten en kan zo altijd inspelen op de nieuwste innovaties en technologische ontwikkelingen.

Betere voorwaarden en snelle levering

Gastro GGM onderscheidt niet alleen door uitstekend advies en hoge kwaliteit, maar vooral door veelzijdige uitrustingen. Het maakt niet uit wat u nodig hebt: wij kunnen het leveren tegen de beste prijs. Op die manier kunt u voor alles bij ons terecht. Dat betekent betere voorwaarden, een snellere levering en perfect op uw wensen afgestemde producten.

Meer dan 14.300 artikelen

In onze webwinkel kunt u kiezen uit meer dan 14.300 artikelen. Bijna dagelijks voegen onze medewerkers nieuwe producten toe, om altijd up-to-date te zijn. Daardoor kunnen wij u altijd de nieuwste technologie in een modern design aanbieden vanuit tien landen in Europa. Op deze manier zijn wij altijd en overal de juiste partner voor u!

Dit artikel is gesponsord door GGM Gastro