Jesse Eekhout pakt goud tijdens Lekker Anders 2020

Jesse Eekhout pakt goud tijdens Lekker Anders 2020

Jesse Eekhout van Firma van Buiten in Delft heeft goud gepakt tijdens de Lekkerste Wedstrijden in de categorie Lekker Anders. Zijn creatie: Adducted.

Eekhout maakte een schippersbol met onder meer eendenborst, granola van eendenborst, enoki champignons, mango chutney en basilicummayonaise.

Lekker Anders
De winnende creatie: Adducted

Broodje echt gezond

Raquelle Bos, werkzaam bij restaurant Basalt in zorglocatie Ipse de Bruggen in Delft, werd tweede met 'Broodje écht gezond': een foccaciabroodje met zelfgemaakte kruidenkwark, pesto, verschillende gegrilde groenten en tomaten americain.

Ons huis broodje

Het brons was voor Matthijs Kieft van Stadsherberg Ons Huis in Hardenberg pakte het brons met 'Ons huis broodje', gemaakt met een Duits kornknisper-broodje met nagelholt (gedroogd rundvlees), appel, hazelnoot en een dressing van Cream Sherry.

Iedereen een prijs

Er werden daarnaast vele sponsorprijzen uitgereikt, waardoor iedereen uiteindelijk met een beker naar huis ging. Deze werden mogelijk gemaakt door Houwersgroep, Next to Food, Qbtec, KHN, Hanos, De Hippe Vegetarier, Rational, Verstegen, Farm Frites en Carl Siegert.

Er deden dit jaar dertien kandidaten mee aan Lekker Anders, een categorie die bedoeld is voor horecamedewerkers met een arbeidsbeperking.

Lekker Anders
Alles deelnemers van Lekker Anders 2020

Bekijk hieronder alle foto's