Boxx Opslag helpt horecaondernemers met gratis opslagruimte

Boxx Opslag helpt horecaondernemers met gratis opslagruimte

Boxx is deze maand gestart met een gratis ophaalservice voor overtollige meubels en andere inventaris die vervolgens voor bepaalde tijd kosteloos opgeslagen in de nieuwste Boxx vestiging in Schiedam.

Nu de terrassen op 1 juni weer opengaan, zullen veel horecaondernemers met een overschot aan (terras)meubilair komen te zitten. Speciaal voor deze ondernemers komt Boxx Opslag in actie. Overtollige meubels en andere inventaris wordt met een gratis en corona-proof pick-up service opgehaald, ingeladen en voor bepaalde tijd kosteloos opgeslagen. Chef-kok Ron Blaauw mocht het spits afbijten.

Iets goeds doen

Erwin Fleer, algemeen directeur Boxx Opslag: 'We hebben deze maand in Schiedam de grootste opslagverhuur locatie van Nederland geopend en introduceren tegelijk onze gratis ophaalservice. Dat betekent nog meer capaciteit om spullen op te slaan. Zonder de corona-crisis hadden we deze mijlpaal groots willen vieren. Nu hebben we besloten geen feest te geven, maar iets goeds te doen, dat past bij ons concept. Daarom hebben we besloten horecabedrijven - vaak in de winter al klant bij ons- te gaan helpen.'

Spullen kwijt

Ron Blaauw reageerde direct enthousiast toen hij door Boxx werd benaderd: 'Ik vind het natuurlijk super dat we bijna weer open mogen en we zijn druk aan het voorbereiden, maar door de nieuwe maatregelen hebben we wel heel wat spullen over. En waar laat je dat allemaal? Veel horecaondernemers kunnen nu de extra kosten voor opslag niet ook nog eens dragen. Ik ben blij dat ik mijn spullen nu kwijt kan en ik vind het een geweldige service en super aardige geste. Dat deel ik graag met collega horecaondernemers. Je wil het immers ook niet allemaal binnen zetten, want we hopen natuurlijk dat de maatregelen binnenkort ook voor binnen worden versoepeld.'

Aanmelden

Tot 1 juli 2020 kunnen horecaondernemer zich online aanmelden. Vijftig ondernemers uit de regio Utrecht, Rotterdam en Amsterdam maken kans op een tijdelijke opslag van maximaal 6 maanden.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.