Veel nieuwe namen toegevoegd aan line-up Terras Kickstart

Veel nieuwe namen toegevoegd aan line-up Terras Kickstart

Misset Horeca heeft nieuwe namen toegevoegd aan de Terras Kickstart 2021. Naast de eerder naar buiten gebrachte namen, zullen onder ook meer wijn-expert Harold Hamersma en ondernemers René Bogaart en Herman Hell deelnemen aan dit nieuwe online event.

De Misset Horeca Terras Kickstart vindt maandag 15 tot en met donderdag 18 maart online plaats. Ondernemers -en medewerkers- kunnen zich gratis inschrijven en een grote diversiteit aan sessies en inspiratie-lessen volgen. Alles om klaar te zijn voor het nieuwe terrasseizoen.

Harold Hamersa, René Bogaart en meer

Elke dag zullen diverse sprekers inspirerende sessies verzorgen, of een kijkje achter de schermen geven van hun bedrijf. Zo zullen onder meer ondernemers René Bogaart en Herman Hell deelnemers aan de Terras Kickstart een blik gunnen in hun bedrijf. Herman Hell won in 2019 met zijn café Sijf de Café Top 100. Maar de Rotterdammer heeft daarnaast ook zaken als Van Zanten, Nieuw Rotterdams Café, Het Wapen van Willemstad, De Hofnar, pizzaketen Sugo en Het Zalmhuis.

Meer info? Gratis inschrijven?:

Rene Bogaart heeft met zijn Big Horeca 12 horecabedrijven met in totaal ongeveer 300 medewerkers. Onder deze bedrijven Clooney, Pavarotti en Spetters. Onlangs verkocht hij zijn panden zodat hij z'n personeel in dienst kon houden. Regelmatig zijn de zaken van Bogaart terug te vinden in de Terras Top 100. Tijdens de Misset Horeca Terras Kickstart krijgen deelnemers een inkijkje in de bedrijfsvoering van de ondernemer.

proeverij Hard Seltzers, Harold Hamersma
Harold Hamersma

Naast een kijkje achter de schermen zullen ook experts aan het woord komen over hun specialiteit en deelnemers voorzien van praktische tips voor het nieuwe terrasseizoen. De meermaals onderscheiden wijnschrijver Harold Hamersma zal in zijn sessie uiteraard dieper ingaan over hoe wijn het beste in te zetten is op het terras. Rick Kempen zal dat doen over bier en Anouk Snelders over gezond en eenvoudig eten.

Ook tweevoudig Terras Top 100-winnaars Gert Boonen en Omar Dahak van De Boterlap zullen op de Terras Kickstart aanwezig zijn. Gert Boonen zal aan tafel in gesprek gaan met ondernemers Rien Mol en (tevens Terras Top 100-winnaar) Koen Bakker van Het Hooihuis in Roosendaal over het komende terrasseizoen en over ondernemen in coronatijd.

Omar Dahak, mede-eigenaar van De Boterlap en voormalig sterchef bij 't Nonnetje in Harderwijk, zal woensdag 14 maart zijn kijk geven op de inrichting van de terraskaart. Waar let je op, hoe deel je in, wat moet je juist wel en wat moet je juist niet doen?

Meer info? Inschrijven? Ga naar Terraskickstart.MissetHoreca.nl.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.