Gert Boonen en Omar Dahak gaan ieder hun eigen weg

Gert Boonen en Omar Dahak gaan ieder hun eigen weg

Horecacompagnons Gert Boonen en Omar Dahak gaan allebei hun eigen weg. Omar Dahak wordt zelfstandig eigenaar van Bella Ciao, terwijl Gert Boonen beide Boterlap-zaken houdt en het toekomstige Buitenplaats Het Loo.

Na zo'n tien jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen horecaondernemers Gert Boonen en Omar Dahak. Het duo, dat in 2009 én in 2013 de Terras Top 100 wist te winnen, verdeelt hun drie zaken en gaat ieder, in goed overleg, hun eigen weg.

Omar Dahak wordt zelfstandig eigenaar van het in 2020 geopende Italiaanse restaurant Bella Ciao. Gert Boonen behoudt De Boterlap in Harderwijk en de in 2018 geopende tweede vestiging in Ermelo.

Nieuwe zaak opent eind maart 2023

Omar Dahak trekt zich daarmee ook terug uit het nieuwe project, Buitenplaats Het Loo. Dat zou het duo, samen met compagnon Jan Andries van Bentum, openen. Die laatstgenoemde gaat dit project nu samen met Gert Boonen oppakken.

Jan Andries van Bentum, Gert Boonen en Omar Dahak.
Jan Andries van Bentum, Gert Boonen en Omar Dahak.

Op de plek waar tot afgelopen jaar Restaurant Theehuis Uddelmeer stond, verreist nu, op het kroondomein in de gemeente Ermelo, Buitenplaats Het Loo.

De zaak wordt nu volledig verbouwd en moet eind maart 2023 de deuren openen. Daarover binnenkort meer bij Misset Horeca.