Brielse investeerder zoekt ambitieuze hotelexploitant voor Mr. Simons

Brielse investeerder zoekt ambitieuze hotelexploitant voor Mr. Simons
Mr. Simons zoekt een ondernemer.

Creatief bureau enbiun ontwikkelde voor familie van Adrighem een hotelconcept genaamd Mr. Simons. Voor dit ambitieuze project zijn ze nu op zoek naar een ervaren ondernemer.

Het afgelopen jaar is er samen met de vastgoedeigenaar Familie van Adrighem en projectontwikkelaar INSPIRE Real Estate gewerkt aan het inspirerende hotelconcept. Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Zit je vol creatieve ideeën en heb je een passie voor de horeca? Dan kun jij de deuren openen van dit toekomstige hotel, restaurant en evenementenlocatie in het najaar van 2022.

Centrum van Brielle

Mr. Simons is hét nieuwe hotelconcept in het centrum van Brielle (Zuid-Holland) met meerdere hospitality faciliteiten. Zowel de hotel- als daggast zal zich hier thuis voelen. De locatie draagt bij aan de gemeenschap van Brielle en alle inwoners zijn van harte welkom in het restaurant, op het terras of voor een evenement.

Wie is Mr. Simons?

Mr. Simons is de oorspronkelijke uitbater van het pand aan de Venkel-/Nobelstraat. Hij is de overkoepelende factor van alle activiteiten en gevuld met identiteit, verhaal en warmte. Zijn smaak en kennis informeren de sfeer van het hotel. Het merk is subtiel aanwezig en functioneert als handtekening op de uitingen en communicatie richting gasten.

Faciliteiten hotel

Het hotel bestaat uit 17 comfortabele hotelkamers met een luxe uitstraling en modern design. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan 3 - 4 sterren vereisten. Op het dak van het hotel bevindt zich een terrastuin. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner en er zijn drie flexibele evenementen-ruimtes voor zowel informele als zakelijke bijeenkomsten.

Het hotel bestaat uit twee panden die intern met elkaar verbonden zijn. Alle drie etages worden momenteel gerenoveerd en als nieuw opgeleverd.

Mr. Simons hotelkamer
Mr. Simons is hét nieuwe hotelconcept in het centrum van Brielle.

We zoeken in een ondernemer...

Voor de positie van exploitant zijn wij, in samenwerking met de familie van Adrighem, op zoek naar een creatieveling met commerciële insteek, met minimaal drie jaar ervaring als horecaondernemer, ervaring met het opstarten en een project met soortgelijke grootte en in staat de inventaris (deels) te financieren met eigen middelen (of via netwerk).

We bieden de ondernemer...

De huurovereenkomst is voor een periode van vijf jaar. Daarvoor ontvangt de ondernemer een volledig ingericht hotel met alle moderne voorzieningen. Een uitgewerkt concept van het pand aan de Venkel-/Nobelstraat, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Daarbij wordt er conceptbegeleiding vanuit enbiun verzorgd, waarbij de eerste marketing & communicatie reeds is opgestart.

Open dag

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Heb jij aansluiting met het concept? Lijkt jou dit een unieke kans om de rol van Mr. Simons op je te nemen en de functie van exploitant van het hotel te vervullen? Neem dan contact op voor 15 juni 2021 met Inez van Moolenbroek (projectmanager) via info@mrsimons.nl voor aanvullende informatie en meld je aan voor de open dag. Neem ook een kijkje op onze Instagram-pagina.

Dit artikel is gesponsord door enbiun