Bakker Bart opent tweede vestiging in Haaksbergen gericht op horecafunctie

In Haaksbergen aan de Markt 22 is de nieuwste Bakker Bart-vestiging geopend. Franchisenemers Dennis en Jorieke Klein Poelhuis openden hun tweede vestiging in Haaksbergen, waarbij zij zich gaan richten op de horecafunctie.
Delen:

De vestiging aan De Markt in Haaksbergen heeft de nieuwste Bakker Bart-uitstraling gekregen. Een huiselijke sfeer is gecreëerd met behulp van gezellig meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemers met hun team.

De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen, zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels, waarbij de franchisenemers Jorieke en Dennis Klein Poelhuis ook hun inbreng konden geven.

Nieuw assortiment

Bakker Bart Haaksbergen

Speciaal voor de vestiging in Haaksbergen is er nieuw assortiment ontwikkeld dat aansluit bij de horecafunctie van deze vestiging. Nieuw in het assortiment zijn koffie van barista-kwaliteit, verse kruidenthee en warme lunchproducten die vers worden bereid op een bakplaat.

Tweede vestiging

Jorieke en Dennis Klein Poelhuis zijn al geruime tijd franchisenemers van Bakker Bart in Haaksbergen, tevens zijn ze actief op de bezorgmarkt in Haaksbergen. De winkel aan de Spoorstraat blijft daarom gewoon open en zal zich meer gaan richten op de bezorgmarkt en producten voor thuis. Met de vernieuwde Bakker Bart aan de Markt zetten Jorieke en Dennis een volgende stap met hun succesvolle onderneming.