Zachte smaak

Zuivelcoöperatie Campina wil zich met Fruitzuivel voor het eerst actief op de horeca gaan richten. Maandag 7 januari was de aftrap op de Horecava. Onder de slogan 'Ik wil iets zachts' werd de nieuwe zuivel- annex fruitdrank voor het voetlicht gebracht. De zuivelsmaak zorgt voor het zachte karakter van de drank, waar behalve calcium ook

Zuivelcoöperatie Campina wil zich met Fruitzuivel voor het eerst actief op de horeca gaan richten. Maandag 7 januari was de aftrap op de Horecava. Onder de slogan ‘Ik wil iets zachts’ werd de nieuwe zuivel- annex fruitdrank voor het voetlicht gebracht. De zuivelsmaak zorgt voor het zachte karakter van de drank, waar behalve calcium ook vitamine C in zit. De verhouding is 40 procent fruit en 20 procent zuivel. ‘We ambiëren een frisse, fruitige uitstraling’, aldus Leo van Overbeek van Campina.

Fruitzuivel is leverbaar in twee smaken (orange en tropical) en in twee verpakkingen. De variant in een petflesje met afsluitbare dop (25 cl) is bedoeld voor lunchrooms en catering. De houdbaarheid is beperkt, namelijk 24 dagen na productie. De Fruitzuivel in blik (25 cl) is langer houdbaar, namelijk 12 weken na productie. De blikvariant wordt afgezet in cafetaria’s, sportkantines en op evenementen.
Voor informatie: Campina Foodservice, Best. Tel. (0499) 33 68 00. www.campina.nl.