Broodversierders in portieverpakking

De Ruijter breidt deze maand haar portieassortiment uit met extra jam, gelei, marmelade, pindakaas, appelstroop, hazelnootpasta, chocoladepasta en honing. Dit in navolging van het succes van de portieverpakkingen hagelslag en chocoladevlokken. Het assortiment is verkrijgbaar in cupjes van 15 gram. Verder zijn de smaken aardbei, abrikoos, kers, sinaasappel en honing ook verkrijgbaar in een glazen

De Ruijter breidt deze maand haar portieassortiment uit met extra jam, gelei, marmelade, pindakaas, appelstroop, hazelnootpasta, chocoladepasta en honing. Dit in navolging van het succes van de portieverpakkingen hagelslag en chocoladevlokken. Het assortiment is verkrijgbaar in cupjes van 15 gram. Verder zijn de smaken aardbei, abrikoos, kers, sinaasappel en honing ook verkrijgbaar in een glazen potje van 25 gram.

Met de speciale display is het totale portieassortiment mooi te presenteren, zodat het assortiment in een oogopslag zichtbaar is voor gasten. Er is een tweelaags display met ruimte voor elf variëteiten en een drielaagsdisplay met ruimte voor zestien variëteiten.

Informatie: Heinz Foodservice, Geldermalsen, tel. (0800) 36 63 62 75.