Portugees serviesgoed met logo

Dijkstra brengt Stoneware- en terracotta serviesgoed uit Portugal op de Nederlandse markt. Het Stoneware-servies is zeer sterk en barst bijna niet. Het wordt net zo heet gebakken als porselein. Verkrijgbaar in wit, bruin, beige, blauw en geflambeerd roze. Het terracotta serviesgoed bestaat uit ruim 150 verschillende artikelen. Dijkstra zegt dat terracotta het beste tot zijn

Dijkstra brengt Stoneware- en terracotta serviesgoed uit Portugal op de Nederlandse markt. Het Stoneware-servies is zeer sterk en barst bijna niet. Het wordt net zo heet gebakken als porselein. Verkrijgbaar in wit, bruin, beige, blauw en geflambeerd roze. Het terracotta serviesgoed bestaat uit ruim 150 verschillende artikelen. Dijkstra zegt dat terracotta het beste tot zijn recht komt in een knus interieur.

Ook is het serviesgoed met logo of naam van het restaurant te bestellen. Portugees porselein en wijn behoren inmiddels ook tot het assortiment van Dijkstra.

Informatie: Dijkstra International, Gasteren, tel. (0592) 23 16 58.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.