Terras Kickstart 2022: speel in op die 95 procent onbewust gastgedrag

Terras Kickstart 2022: speel in op die 95 procent onbewust gastgedrag

Uitleggen hoe de kleinste details het verschil kunnen maken en de vraag beantwoorden waarom het ene terras stampvol zit en het terras ernaast nauwelijks gasten heeft; vanuit een perspectief van neuromarketing is dat wat Lisanne Korfage van Consumatics doet op de Terras Kickstart, maandag 4 april in Breda.

Terras Kickstart 2022: speel in op die 95 procent onbewust gastgedrag

Waarom zit het ene terras stampensvol en is het bij de buurman helemaal leeg? Slechts 5% van ons gedrag is bewust, de rest speelt zich op onbewust niveau af. Lisanne Korfage van Consumatics zal op de Terras Kickstart dieper ingaan op deze materie.

‘Vanuit de kennis dat sfeer en beleving bepalend zijn voor succes laten we zien hoe je met kleine aanpassingen de menukaart en omgeving kunt optimaliseren om beter in te spelen op dit onbewuste niveau van de gast’, aldus Korfage.

‘Wist je dat je tot wel 20% meer verkoopt wanneer je een afbeelding op de menukaart zet. En de fooi neemt met 21% toe wanneer gasten een pepermuntje bij de rekening krijgen. Tijdens deze workshop leer je van voorbeelden uit de psychologie en neuromarketing.’

Terras Kickstart 2022: ideale aftrap terrasseizoen

De Terras Kickstart vindt maandag 4 april plaats bij Satelliet Meubelen in Breda. Diverse sprekers, van ondernemers tot trainers en experts, bieden deelnemers, ondernemers én medewerkers, een dag lang inspiratie op alle facetten van ‘het terras‘, om zo optimaal voorbereid te zijn op het komende terrasseizoen.

Van sessies over het optimaal indelen van je menukaart en 365 dagen het maximale uit je terras halen, tot ondernemers als Terras Top 100-winnaar Arwin Versteyne. De inschrijving is nu geopend. Meer info en sprekers vind je hier.