CoffeeLab wordt onderdeel van Hanex Hospitality Group

CoffeeLab wordt onderdeel van Hanex Hospitality Group

CoffeeLab Holding en Hanex Hospitality Group (HH group) bundelen vanaf mei 2022 hun krachten. CoffeeLab wordt onderdeel van het merkenportfolio van HH group.

CoffeeLab heeft op dit moment vijf vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Breda. Allemaal met het CoffeeLab DNA, maar in elke stad uniek gevormd naar de stad en de mensen die er wonen.

Meer dan een perfecte kop koffie

Rob van Herpen, directeur en eigenaar Hanex Hospitality Group, bekend van Hanex Tankstations & Carwashes, lunchroom Kwartiertje en horecaformule The Villy: ‘CoffeeLab heeft zich ontwikkeld tot een sterk en herkenbaar merk met veel potentie. Het merk ‘CoffeeLab’ gaat verder dan het zetten van een perfecte kop koffie. Bij het merk gaat het om oprechte wederzijdse betrokkenheid. Vandaar het 70/30 principe: minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn. Dit is per vestiging anders en CoffeeLab onderscheidt zich van de losse koffiebars in de stad door hun aandacht voor hospitality. Met HH group willen we een positieve impact maken in het leven van onze gasten.

CoffeeLab Breda
CoffeeLab Breda

Samenwerking CoffeeLab en HH Group

CoffeeLab en HH group werken al ruim vier jaar succesvol met elkaar samen. De samenwerking is tot stand gekomen toen Hanex het hospitality consultancy bureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een horecazaak. Dit is uitgegroeid tot een duurzaam partnerschap waaruit horeca-exploitatie The Villy is ontstaan.

The Villy

Van Herpen vierde 1 maart jongstleden de eerste verjaardag van The Villy in wooncomplex Rhapsody in Amsterdam Bos en Lommer. Bij The Villy draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad. The Villy is een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Om te relaxen, eten, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen.

The Villy Amsterdam
The Villy Amsterdam

Twee nieuwe vestigingen van The Villy

Binnenkort worden vestigingen twee en drie van The Villy geopend in Rotterdam en Den Haag. In Den Haag gaat The Villy zich in de huiskamer van The Roofs vestigen. Dit complex bestaat uit 655 appartementen, middenin de stadse dynamiek van Den Haag. De locatie in Rotterdam is in het Maritiem District in appartementencomplex The Terraced Tower, om de hoek van de beroemde Markthal. Er zijn een heleboel raakvlakken met The Villy en Coffeelab.

Oprichters CoffeeLab

Oprichters Jan-Willem van der Aa, Jeroen Veldkamp en Rob Bongers hebben CoffeeLab tot een succesvolle formule uitgebouwd. Rob Bongers, heeft met zijn bedrijf Horeca Development al menig succesvolle concepten ontwikkeld op het gebied van gebiedsontwikkeling, gastvrijheid en Food & Beverage. Jeroen Veldkamp was Nederlands Baristakampioen in 2003 en 2004 en is een koffie professional en creatief community builder. Jan-Willem is operationeel sterk en heeft al ruim 25 jaar werkervaring bij diverse grote horecaformules.

Bij de overname van CoffeeLab blijven de oprichters nauw betrokken bij de exploitatie. Ook zullen de gasten van CoffeeLab door dezelfde mensen ontvangen worden onder eenzelfde visie.