Le Carrefour Sint-Odiliënberg wint Publieksprijs Terras Top 100

Le Carrefour Sint-Odiliënberg wint Publieksprijs Terras Top 100

Le Carrefour uit Sint-Odiliënberg mag zich de winnaar noemen van de Terras Top 100 2022 Publieksprijs. De Limburgse onderneming wist in een spannende strijd Pelle's uit Deurningen en De Huyskamer uit Gilze achter zich te laten.

Wie kan zijn achterban het beste mobiliseren om stemmen uit te brengen op zijn of haar terras? Dat is de vraag die ten grondslag ligt aan de Terras Top 100 2022 Publieksprijs. Het antwoord? Le Carrefour Preuf & Proost uit Sint-Odiliënberg.

Ruim 3300 stemmen wisten de Limburgers los te krijgen bij fans en aanhang en daarmee gaan zij ervandoor met de Terras Top 100 Publieksprijs.

Spannende strijd

Het was lang spannend in de strijd om de Publieksprijs. In een eerste tussenstand, begin mei, stond Le Carrefour niet eens in de top-5. Dat betekende blijkbaar ‘gas geven’, want twee weken later kwam de zaak ineens binnen op plek 3.

Toen begin juni de koppositie werd gepakt, bleek het eigenlijk al een gelopen race. De top-5 die op dat moment in die volgorde stond, bleef onveranderd en is de huidige eindstand, met zilver voor Pelle’s en een derde plek voor De Huyskamer in Gilze.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.