Paula Linthorst (voorheen Twenty2) aan de slag bij Het Jachthuis

Paula Linthorst (voorheen Twenty2) aan de slag bij Het Jachthuis

Paula Linthorst, voorheen mede-eigenaar van Restaurant Twenty2 in Apeldoorn, werkt nu als bedrijfsleider van Brasserie Het Jachthuis in Hoog Soeren.

Restaurant Twenty2, dat tot 2021 een Bib Gourmand had, sloot vorige maand vrij plotseling haar deuren.

'Per direct gesloten'

Woensdag 13 juli meldden de eigenaren – Gerwin Sanders en Paula Linthorst - tot hun grote verdriet dat het restaurant per direct zou sluiten. De relatie tussen de twee is over en beiden vonden dat het restaurant niet voortgezet kon worden.

‘Wij waren samen Twenty2. We hebben samen die naam bedacht omdat we allebei op de 22ste jarig zijn en elkaar op de 22ste ooit hebben leren kennen. Dus zonder elkaar is er geen Twenty2,’ zei Sanders eerder in de lokale media.

Linthorst is blij met haar nieuwe uitdaging. Sinds maandag 15 augustus werkt ze als bedrijfsleider van Brasserie Het Jachthuis in Hoog Soeren. Volgens haar ‘een prachtig bedrijf en een mooie uitdaging.’

Gerwin Sanders

Sanders zelf weet nog niet precies wat hij gaat doen. ‘Ik ben me nog aan het oriënteren,’ zo laat hij weten. ‘Waarschijnlijk ga ik niet meer fulltime in een keuken aan de slag. Misschien combineer ik het koken met een adviserende rol. Of freelance. Ik weet het gewoon nog niet.’