Corendon opent derde Mondi restaurant

Corendon opent derde Mondi restaurant

Restaurant Mondi breidt uit en opent een derde zaak in Amsterdam. Naast de twee locaties in Amsterdam Zuid en Badhoevedorp gaat nu ook Amsterdam Nieuw-West kennismaken met Mondi.

In het Corendon City Hotel is het voormalige Cor&Don’s restaurant omgetoverd tot een kleurrijke ruimte met specifieke kenmerken zoals een zwart-witte vloer, exotische planten en de bar als eyecatcher met goudkleurige tegeltjes. Gasten kunnen zeven avonden per week terecht voor Caribbean shared fine dining en entertaiment zoals live optredens.

The College Hotel

Restaurant Mondi Amsterdam South startte in 2021 in the College Hotel. Hier worden Caribische gerechten van chefkok Justin Niessen en exotische cocktails geserveerd. Na de tweede vestiging in Skybar 747 in Badhoevedorp, op de bovenste verdieping van de Corendon Village hotel, is nu Mondi Amsterdam New West de derde zaak van dit merk dat haar deuren opent.

Mariska Nunes, Managing Director van Corendon Hotels & Resorts: 'Ik ben super trots dat we het Mondi merk uitbreiden en ik mijn passie voor de Caraïben en in het bijzonder Curaçao met nog meer personen kan delen. Nu kan Amsterdam Nieuw-West ook de ‘Caribbean dining experience’ ervaren.'

Veel live entertainment

Er is ook live entertainment in Mondi Amsterdam New West. Elke maandag is er Chef Mondi. Eén van de chefs van Mondi kan niet alleen heerlijk koken maar kan ook draaien en staat op maandag achter de dj-booth. Elk donderdag is er vanaf maart live muziek onder leiding van zanger, pianist en entertainer Juni Juliet. Op vrijdag en zaterdag verzorgen resident dj’s live optredens. En ook de Caribbean Nights zullen niet ontbreken in Nieuw-West.

Mondi over de grenzen

In 2023 breidt het merk Mondi uit op het eiland Curaçao en wordt het vierde en vijfde restaurant van Mondi geopend. In het Livingstone Jan Thiel resort wordt het vierde restaurant geopend. Bij het nieuwste hotel van Corendon dat eind van het jaar haar deuren opent, verschijnt de eerste beachclub.