Warsteiner haalt 'sunshine beer' Salitos naar Nederland

Warsteiner haalt 'sunshine beer' Salitos naar Nederland

Salitos. De naam klinkt al exotisch en dat zijn deze 'sunshine bieren' ook. Salitos Tequila (tequila flavoured beer), Salitos Cerveza (pils) en de cocktail mixdrinks Pink, Ice en Blue maken zomerse dranken uitschenken een stuk mooier en aangenamer voor horecaondernemers, festivalorganisatoren en hun gasten. Dankzij Warsteiner Benelux weer in Nederland verkrijgbaar.

Het portfolio van Warsteiner Benelux voor ondernemers bestond al uit een rijk geschakeerd aanbod met de merken: Warsteiner, König Ludwig Weissbier, Pater Linus en ook het Spaanse Estrella Galicia. ‘Met de toevoeging van het tropische merk Salitos aan de productrange boren we een voor ons nieuwe doelgroep aan’, vertelt marketingmanager Arjan Barten.

Voor ieder wat wils

Net zo kleurrijk en met net zoveel pure passie gebrouwen: de Salitos Cerveza. Een lager, elegant van stijl, 4,6% alcohol en heerlijke maïs- en citrustonen. De drie cocktail mixdrinks Salitos Pink, Ice en Blue maken het feest compleet. Salitos Pink, vanaf de eerste slok proef je de volle smaak van aardbeien. Liever een limoensmaak? Kies dan voor Salitos Ice. Of knal met Salitos Blue, de bosbessenmix. Blauwer dan blauw. Onvergetelijk voor alle zintuigen.

De Salitos Pink, Ice en Blue fles bevat een opener.
De Salitos Pink, Ice en Blue fles bevat een opener.

Inspiratie voor horecaondernemers

Meerwaarde creëren en horecaondernemers inspireren, het zit ingebakken in de bedrijfscultuur van Warsteiner Benelux. Barten: ‘Het gaat niet alleen om de prachtige producten, maar om de totaalbeleving. Daar horen ook kwalitatief hoogwaardige point of salesmaterialen bij. Diverse soorten ijsemmers, neon signs, vuurkorven, bean bags en nog veel meer versterken de exotische totaalbeleving van Salitos. Zo geven we ondernemers ongekende mogelijkheden om het merk optimaal onder de aandacht kunnen brengen en in hun voordeel te kunnen omzetten.’

De perfecte partydrink

Ontmoeten, kijken, dansen en genieten van muziek, zon, zee en strand. Daar hoort een flesje Salitos bij. Het is dé perfecte partydrink, waar gasten van festivals, beachclubs en trendy horecazaken mee weglopen. Salitos staat voor eigenzinnig, durf, vrijheid en passie. Neem de tequila flavoured beer. Een lichte en originele biermix met 5,9% alcohol. De subtiele, verfrissende tequila-limoen- en citroensmaak brengt je in Latijns-Amerikaanse sferen. Vakmanschap in een vrolijk jasje en met een mooie gimmick. Aan de onderkant van de fles een opener, waarmee je eenvoudig en snel het volgende flesje kunt openen.

Dit artikel is gesponsord door Warsteiner.