Van Velthooven Horeca Groep opent Nannes: bruin café 2.0

Van Velthooven Horeca Groep  opent Nannes: bruin café 2.0

VVHG heeft zijn 8e horecazaak geopend in het centrum van Hilversum; Nannes. Een ode aan het bruin café in een modern jasje voor ieder moment van de dag.

Nannes is geopend voor lunch, diner en borrel. In de weekenden gaan na het diner de tafels aan de kant en kan er gedanst worden tot in de late uurtjes.

Nannes is te vinden in hartje Hilversum aan de Groest op de kruising met de Kerkstraat. Het pand heeft ook een ruim en zonnig terras.

Bruin café 2.0

Nannes is een bruin café zoals het hoort: warm en gastvrij voor iedereen. Op de menukaart staan traditionele klassiekers, moderne (vegan) gerechten, diverse borrelopties en een uitgebreid drankaanbod met bier van de tap of een fles wijn.

Familiaire sfeer

Binnen is de familiaire sfeer goed voelbaar door het gebruik van warme kleuren, rijke materialen en veel details. De grote bar met marmer en messing is het middelpunt van de zaak en is de eyecatcher. Daarnaast zijn er knusse (zit)hoekjes waar gasten terecht kunnen.

Van Velthooven Horecagroep

Nannes is de achtste zaak die zijn deuren opent binnen de Van Velthooven Horecagroep. Naast eigenaar Marco van Velthooven zijn horecaondernemers Nol Bollongino en Casper van Tatenhove, welke ook Brasserie Meddens runnen, de gezichten van Nannes.

Alle zaken van VVHG, waaronder Rex , Medden’s, Fat Joe’s, Pasta & Wine en Café Burger, bevinden zich in het centrum van Hilversum en dragen op hun eigen manier en met een eigen identiteit bij aan het diverse horeca-aanbod.